Myymälä

Rakkaus suomalaiseen saunakulttuuriin sai meidät luomaan Wanha Markki® Sauna & Spa tuoteperheen. Kotimaiset sauna- ja kylpytuotteet yhdistettynä suomalaiseen puhtaaseen luontoon, ylelliseen ja kierrätettävään pakkaukseen, sekä korkeaan laatuun, takaavat elämäntavan, joka on harmooninen ja sopusoinnussa luonnon kanssa.

Myymälästä löytyy Wanha Markki® Sauna & Spa tuotteiden lisäksi käsintehtyjä luonnonmukaisia palasaippuoita, Frantsilan yrttitarhan kanssa yhteistyössä kehiteltyjä löylytuoksuja sekä Vaasan Aito Saippuan jo kuuluiksi tulleita saunasaippuoita.

Moda

Tuomme Ranskasta, Espanjasta, Italiasta ja Englannista naisten asusteita ja laukkuja sekä koruja Suomeen!

Tarjoamme ajatonta muotia, mutta myös viimeisiä Pariisin uutuuksia. Hintamme ovat erittäin kohtuullisia, sen voit itse tulla toteamaan. Valikoimissamme on kaunista luonnonmukaista pellavaa, hulmuavaa silkkiä, ihoa hyväilevää puuvilla, sekä villaa ja mohairia.

Toimimme myös jälleenmyyjinä eri kauppaliikkeille, meiltä saat tuotteet heti mukaasi ilman sitoutumista ennakkomyynteihin!

Löytöaitta

Löytöaitasta löydät poistotangoista yksittäiskappaleita vaatteista, joita on jäänyt vain muutama kappale tai muutamia kokoja. Pyrimme heti laittamaan ne kiertoon. Löytöaitasta löytyy myös laukuista ja huiveista poistokappaleita. Teet siellä vieläkin edullisimpia ostoksia jo muutenkin edullisista hinnoistamme.